Tgrt Haber

Fincanları tükürerek temizleyen işletmecinin iş yeri kapatıldı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
17 Şubat 2024 10:54 - Güncelleme : 17 Şubat 2024 11:10
,edirne

Edirne'de bir alışveriş merkezinde bulunan kahve dükkanında çekilen görüntüler tepki çekmişti. Fincanların tüküre tüküre temizlendiği işletmenin sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı.

Edirne'de bir alışveriş merkezinde çekilen görüntüler büyük tepki çekmişti. Kahve satışı yapılan bir dükkanda, işletmecinin fincanları tüküre tüküre temizlediği anlar sosyal medyada gündeme oturdu. İşletmeci adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı.

"BU BARDAKLARI KULLANMIYORUZ"

İşletmeci Hacı Zorlu ise  "Bardakların temizliğini yaparken kolonyalı mendille siliyordum. İçerisindeki tozun gitmediğini görünce üfledim. Burada kesinlikle art niyet veya yanlış anlaşılma var. Biz bu bardaklarla kesinlikle kahve satışı yapmıyoruz" dedi.Fincanları tükürerek temizleyen işletmecinin iş yeri kapatıldı - 1. Resim

"ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN"

Fincanların görsellik kazanılması için dizildiğini söyleyen Zorlu "Bu bardaktan isteyen olursa tezgahlarımızda kutu içerisinde olanlardan veriyoruz. Kupa bardaklarla kesinlikle satışımız yoktur. Benim burada bardakla kahve satışı yapabilmem için burada masa, sandalyemin olması gerekiyor. Burada masa, sandalye yok. Bu bardaklarla kahve sattığım zaman müşterinin bu bardağı alıp gitmesi gerekiyor. Bardak kahveden daha pahalı böyle bir şey olması mümkün değil. Benim hakkımda kötü yorum yapanların elini vicdanına koymasını temenni ediyorum" diye konuştu. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...