Tgrt Haber

Fırat Çakıroğlu'nun annesinden yürek yakan sözler

21 Şubat 2015 18:34
Fırat Çakıroğlu'nun annesinden yürek yakan sözler
fırat çakıroğlu, annesi,

Ege Üniversitesi'nde PKK destekçisi öğrenci grubu ile ülkücü öğrenciler arasında çıkan kavgada Ülkücü Öğrenci Lideri Fırat Yılmaz Çakıroğlu atardamarına yediği bıçak darbesi ile hayatını kaybetmişti. Cenaze töreninde Çakıroğlu'nun annesi tabutun önünde yürürken oğlunun fotoğrafını bırakamadı.

İzmir'de Ege Üniversitesi kampüsünde dün Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hayatını kaybettiği karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasını araştıran polis, olay yerinde beş bıçak bulurken, yedi kişi de gözaltına aldı. Bugün Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan ve Özkanlar'a yürüyen kalabalık cenaze kortejenin en önünde yer alan anne Özlem Çakıroğlu, oğlunun fotoğrafını göğsüne bastı. Oğlunu son yolculuğuna uğurlayan baba Fuat Mahir Çakıroğlu "Bu olaylar bitecek mi? Önlem alınsın. Benim başıma geldi. Ben acıyı yaşadım başkaları yaşamasın" dedi. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde ülkücü grup ile sol görüşlü ve doğu kökenli öğrenciler arasında bir süredir devam eden sözlü tartışmalar, dün kavgaya döndü.

Akşam saatlerinde okula gelen yaklaşık 40 kişilik ülkücü grup ile 20 kişilik karşıt görüşlü öğrenciler arasında, Edebiyat Fakültesi önündeki kafeteryada kavga çıktı.
FIRAT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kavgada, Ülkü Ocakları'nın Ege Üniversitesi sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun yanı sıra karşı gruptaki Nurullah Semo ve yine her iki gruptan altı öğrenci yaralandı.

Bacağından aldığı yarayla aort damarı kesilen Çakıroğlu, Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Nurullah Semo'nun tedavisinin de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürdüğü hayati tehlikeyi doktorlardan alınan bilgiye göre atlattığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...