Tgrt Haber
22 Kasım 2016 10:43

Fırat Kalkanı'nda 93 hedef imha edildi

Operasyon hız kesmeden devam ediyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, terör örgütü DEAŞ'a ait 93 hedef ateş altına alınarak, teröristlerce kullanıldığı belirlenen barınma yerleri, savunma mevzileri ile komuta-kontrol tesisleri imha edildi.

Fırat Kalkanı'nda 93 hedef imha edildi
fırat kalkanı,operasyon,deaş,

Harekat kapsamında dün muhalif unsurlardan oluşan özel kuvvet  grupları, Karadağ bölgesinde, El Bab'ın kuzeyden ve batıdan kuşatılmasına yönelik  hazırlıklarını sürdürdü. Gün içindeki çatışmalarda bir muhalif yaralandı.

93 HEDEF İMHA EDİLDİ

Hedef tespit vasıtalarıyla tespit edilen terör örgütü DEAŞ'a ait 93  hedef ateş destek vasıtalarıyla atış altına alınarak, teröristlerce kullanılan  barınma yerleri, savunma mevzileri, komuta ve kontrol tesisleri ile silah ve  araçlar imha edildi.

30 EL YAPIMI PATLAYICI İMHA EDİLDİ

Koalisyon güçlerince hava harekatı düzenlenmedi, sınır hattında  insansız hava araçlarıyla keşif ve gözetleme faaliyeti sürdürüldü.
Muhalif unsurlarca, harekatın başlangıcından bu yana yaklaşık bin 800  kilometrekare alanda kontrol sağlanırken, 30 el yapımı patlayıcı imha edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...