Tgrt Haber
17 Kasım 2022 06:40 - Güncelleme : 17 Kasım 2022 06:49

Gaziantep’te kadın cinayeti: 38 yaşındaki Derya Yavuz boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürüldü

Gaziantep’te 38 yaşındaki Derya Yavuz boşanma aşamasındaki emekli polis memuru eşi tarafından sokak ortasında silahla vurularak öldürüldü. Olay yerinden kaçan katil kocanın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Gaziantep’te kadın cinayeti: 38 yaşındaki Derya Yavuz boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürüldü
gaziantep,kadın cinayeti

Kadın cinayetlerine bir yenisi Gaziantep’te eklendi. Şehitkamil ilçesinde meydana gelen  cinayette  38 yaşındaki Derya Yavuz işten çıktıktan sonra evine doğru giderken arkadan boşanma aşamasındaki eşi yanaştı. Emekli polis memuru olan M.Y., eşini sokak ortasında silahla vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, eşi tarafından vurulan  3 çocuk annesi Derya Yavuz’un hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz kadının cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

KATİL KOCA ARANIYOR

Eşini sokak ortasında öldüren cani koca M.Y. olay yerinden kaçtı. Katil kocayı yakalamak için ekiplerin çalışmaları sürüyor. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...