Tgrt Haber
11 Mart 2017 12:54

Gaziantep'te facia: Bir aile yok oldu!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen baba ve oğlu yaşamını yitirdi, anne ile bebeği hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep'te facia: Bir aile yok oldu!
soba, gaziantep

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 25 yaşındaki Mustafa Bıldırcın ve oğlu 2 yaşındaki Sait Bıldırcın yaşamını yitirdi, eşi 21 yaşındaki Ayşe ve oğlu 1 yaşındaki Eyüp Bıldırcın ise hastanede tedaviye alındı.

Beyler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Suriyelilerin barındığı kampta çalıştığı belirtilen Mustafa Bıldırcın sabah saatlerinde işe gitmeyince, arkadaşları telefonla aradı, ancak ulaşamadı. Arkadaşlarının ulaştığı babası Mehmet Sait Bıldırcın gittiği evde, oğlu Mustafa, gelini Ayşe ve torunları Sait ile Eyüp'ü hareketsiz buldu. İhbarla gelen sağlık görevlileri, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen baygın haldeki aileyi ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste müdahale edilen Bıldırcın ailesinden Mustafa ile oğlu Sait yaşamını yitirdi. Acilde ilk müdahaleleri yapılan Ayşe Bıldırcın ve oğlu Eyüp Bıldırcın ise hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Gaziantep Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan baba ve oğlunun cesetleri ise, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...