Tgrt Haber
18 Eylül 2022 10:07 - Güncelleme : 18 Eylül 2022 10:14

GFB tribün lideri Cem Gölbaşı saldırıya uğradı! Başında şişe kırıldı, silahlar konuştu

İstanbul Sarıyer’de ünlü bir balıkçıda düzenlenen fasılın bitmesi üzerine bir grup tartışma başlattı. Gruptaki şahıslardan biri kavgada Genç Fenerbahçeliler Tribün Lideri Cem Gölbaşı’nın başında şişe kırarken havaya ateş açan 4 şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
gfb,tribün lideri,sarıyer,balıkçı,restoran

Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda Sarıyer’de ünlü bir balıkçıda yemek yiyen Emir A., Ali Emir K., Okan H. ve Dündar H. isimli şahıslar ile Genç Fenerbahçeliler Tribün Lideri Cem Gölbaşı ve arkadaşı İsmail G. ise başka bir masada yemek yiyerek eğlenmeye başladı. Restoranda organize edilen fasılın sonra ermesi sonrasında Okan H., “Fasıl neden bitti?" diyerek taşkınlık çıkarttı. Okan H.’ye yanında olanlar da destek verirken, şahıslar başka masada oturan Cem Gölbaşı ve İsmail G. ile tartışmaya başladı.

TRİBÜN LİDERİNİN KAFASINDA ŞİŞE KIRDILAR

Taraflar arasındaki kavga sonrasında ortalık savaş alanına döndü. Restoranda bulunan diğer müşteriler kendilerini sokağa zor atarken taraflar yumruk ve tekmelerle birbirine girdi. Saldırganlar Cem Gölbaşı’nın başında şişe kırarak, yanındaki tabanca ile havaya 2 el ateş açtı.

GFB tribün lideri Cem Gölbaşı saldırıya uğradı! Başında şişe kırıldı, silahlar konuştu

HASTANE GİTTİLER

Kavgaya karışan Emir A., Ali Emir K., Okan H. ve Dündar H. balıkçıdan çıkarak uzaklaşırken, başından yaralanan Cem Gölbaşı ve arkadaşı İsmail G. kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Maslak’taki özel bir hastanede tedavisi yapılan Gölbaşı ve İsmail G. ardından taburcu edildi.

POLİS OLAYA KARIŞANLARI KISA SÜREDE YAKALADI

İhbar üzerine olay yerine giden Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanların ifadesini aldı ve kavgaya karışan Emir A., Ali Emir K., Okan H. ve Dündar H.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Ali Emir K. ve Emir A.’yı Pınar Mahallesi’nde cadde üzerinde yakalanırken Okan H. ve Dündar H. ise ertesi gün polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

TABANCA SOKAKTA BULUNDU

Yakalanan şüpheli şahısların olayda kullandıkları tabancayı Ferahevler Mahallesi’nde bir sokak içerisinde yol kenarına attığını söylemesi üzerine Sarıyer polisi, tabancayı bulmak için çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde yol kenarında bulunan tabanca, başka birisinin eline geçmeden bulunarak muhafaza altına alındı.

ADLİ KONTROL İLE SERBEST

Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden Emir A. ve Ali Emir K. savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, Okan H. ve Dündar H. ise sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...