Tgrt Haber

Giresun’da 2 polis memuru görevden uzaklaştırıldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 May 2022 06:02 - Güncelleme : 20 May 2022 06:04
Giresun’da 2 polis memuru görevden uzaklaştırıldı
giresun,polis,öğrenci

Giresun’da deniz kıyısında iki öğrencinin uygunsuz videosunu çekerek sosyal medyada paylaşılmasında ilgili olduğu belirlenen 2 polis memuru görevden uzaklaştırıldı.

Giresun’da meydana gelen olayda deniz kıyısında iki genç öğrencinin uygunsuz videosunu çeken polis memurları ile ilgili işlem yapıldı. Valilik tarafından yapılan açıklamada uygunsuz görüntüleri çeken ve sosyal medyada paylaşan 2 polis memurunun tespit edildiği ve hakkında işlem başlatıldığı ifade edildi.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Valilikten yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

"Giresun'da deniz kıyısında meydana gelen bir olayı kayda alan ve daha sonra sosyal medyada paylaşılan iki gencin görüntüleri ile ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli tahkikat başlatılmıştır. Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığınca müfettiş görevlendirilerek idari tahkikata da başlanılmıştır. Yapılan inceleme sonucunda söz konusu görüntülerle ilgisi olduğu tespit edilen 2 polis memuru görevden uzaklaştırılmıştır” denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...