Tgrt Haber
16 Nisan 2024 12:01 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 12:08

Görenleri şaşkına çeviren kaza: Uykuya daldı, aracıyla asansörün içine girdi

Ankara Etimesgut’ta uykuya dalan sürücü üst geçidin asansörüne çarptı. Hurdaya dönen arabadan ikisi çocuk 4 kişilik aile, hafif yaralı olarak kurtuldu.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Görenleri şaşkına çeviren kaza: Uykuya daldı, aracıyla asansörün içine girdi

Ankara’nın Etimesgut ilçesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda meydana gelen olayda, Ramazan Bayramı tatilini İstanbul’da geçiren 4 kişilik aile, Ankara’ya dönüş yolunda Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda inşaat halindeki üst geçidin asansörüne çarptı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri hurdaya dönen otomobilden 4 kişilik aileyi güçlükle dışarı çıkardı. Aile üyeleri, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Etlik Şehir Hastanesine kaldırıldı.Görenleri şaşkına çeviren kaza: Uykuya daldı, aracıyla asansörün içine girdi - 1. Resim

GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ 

Gece saat 04.00 sıralarında meydana gelen kazada, otomobil sürücüsünün seyir halindeyken uykuya daldığı iddia edildi. Üst geçit şantiyesinde çalışan bir vatandaş yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde iş yerine geldiğinde karşılaştığı manzara ile şoka uğradığını belirterek, şunları kaydetti:

“Gece saat 23.00 gibi İstanbul’dan yola çıkıyor eşi ve iki çocuğuyla. Sabah çocuklarının okulu varmış uyumadan gelmiş. Sabaha karşı saat 04.00 gibi ana yolda uyuyor ve bu şekilde asansörün olduğu araya giriyor. Çok şükür ölü yok. Yaralılar ama ağır yaralı yok. Buna şükürler olsun bu şekilde yırttılar.”

Polisin, olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...