Tgrt Haber
30 May 2022 16:00 - Güncelleme : 30 May 2022 17:16

Fransa'da skandal olay! Marsilya terörist karargahına döndü: Görüntüler Kandil'i aratmadı

Fransa’da eli kanlı terör örgütü PKK’nın destekçileri, örgüt elbiseleri ve paçavralarıyla ‘ideolojik kamp’ etkinliği düzenlendi. Skandal görüntülere tepki yağarken Fransa hükümeti henüz bir açıklama yapmadı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Sabah Gazetesi
Fransa,Türkiye,NATO,PKK,Terör örgütü

Fransa’dan gelen skandal görüntülere tepki çığ gibi büyüyor. Türkiye’nin İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyeliğini terör örgütü PKK’ya desteği yüzünden veto edeceğini açıklamasının ardından batılı ülkelerde yaşayan terör örgütü destekçileri daha fazla sokağa çıkmaya başladı.

FRANSIZ POLİSİ GÖRMEZDEN GELDİ

Fransa’nın Marsilya kentinde terör örgütü PKK destekçilerinin bir araya geldiği ve ‘ideolojik kamp’ etkinliği düzenlendiği görüntüler ortaya çıktı.

Terörist başının resmi ve örgüt paçavralarıyla yürüyen teröristlerin rahatlığı dikkatlerden kaçmadı. Slogan atan teröristlere hiçbir müdahalede bulunulmazken Fransız polisinin görmezden geldiği kampla ilgili Fransa hükümetinden henüz bir açıklama yapılmadı.

“KUSURA BAKMASINLAR ‘EVET’ DEMEYECEĞİZ”

Finlandiya ve İsveç, Rusya'ya karşı kendisini güvence altına almak için NATO üyeliği başvurusu yapmıştı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, terör ile arasına mesafe koymayan, terör örgütüne finans ve silah desteği sağlayan İsveç ile Finlandiya'nın üyeliklerinin kabul edilmeyeceğini belirtmişti. Erdoğan, teröristlerin rahatlıkla gösteri yapabildiklerini ve teslim edilmediklerini belirterek, 'Kusura bakmasınlar, üyeliklerine 'Evet' demeyeceğiz.' demişti.

Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...