Tgrt Haber
08 Haziran 2022 13:15 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 16:28

Güldür Güldür’den çok konuşulacak muhalefet liderleri taklidi! 6’lı masa skeci sosyal medyaya damga vurdu

Ekranların sevilen komedi programı Güldür Güldür, önemli siyasi isimlerin taklitleriyle hayranlarını ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bakan Koca ve Nebati’nin ardından bu kez de 6’lı masayı konu alan Güldür Güldür, muhalefet liderlerinin taklitleriyle yeni bölümünde kırıp geçirdi.

güldür güldür,muhalefet

Daha önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin taklitleriyle konuşulan komedi şovu Güldür Güldür, bu kez de 6’lı masa skeci ile gündeme geldi. 6 muhalefet liderinin taklitleriyle reklamında bile izleyenleri kırıp geçiren programın yeni bölümü, daha yayımlanmadan sosyal medyaya damga vurdu.

‘BANA YAKLAŞMA’ REPLİĞİYLE HAFIZALARA KAZINDI

9 sezondur yayın hayatına devam eden, Ali Sunal’ın sunduğu Güldür Güldür Show, yeni bölümünün fragmanıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Siyaset gündeminde, yaptığı taklitlerle yerini koruyan TV programı, pandeminin başlarında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca skeciyle büyük beğeni toplamıştı. Kovid sürecinin başında ‘bana yaklaşma’ repliği ile hafızalara kazınan Bakan Koca’nın taklidiyle herkesi güldüren ve Koca’nın da beğenisini kazanan program, bu kez çoklu taklitle ekranlara geldi.

BAKAN KOCA’NIN ARDINDAN NEBATİ

Bakan Koca’nın ardından bir de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin taklidi ile gündeme gelen Güldür Güldür ekibine, skecin ardından Nebati, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" ifadeleriyle cevap vermişti. Programın bu seferki hedefi ise muhalefet liderleri oldu.

BU KEZ DE 6’LI MASA

Güldür Güldür Show’un 11 Haziran’da ekrana gelecek yeni bölümünün fragmanında 6’lı masa skecinden görüntülere yer verildi.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı Burak Toplaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Onur Atilla, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Meltem Yılmazkaya, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu Aziz Aslan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu Onur Buldu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı Ünal Yeter taklit edecek.

İLK CEVAP DAVUTOĞLU'NDAN

Güldür Güldür'ün bu fragmanına ilk cevap ise Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Kişisel sosyal medya hesabından fragmanı paylaşan Davutoğlu, 'Merakla bekliyorum' yorumunu yaptı.

Güldür Güldür’den çok konuşulacak muhalefet liderleri taklidi! 6’lı masa skeci sosyal medyaya damga vurdu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...