Tgrt Haber

Şırnak’ta 2 gündür kayıp olan genç kızdan acı haber: Cansız bedeni bulundu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Ağustos 2022 01:36 - Güncelleme : 21 Ağustos 2022 01:53
Şırnak’ta 2 gündür kayıp olan genç kızdan acı haber: Cansız bedeni bulundu
Şırnak,ölüm

Şırnak'ta 2 gün önce evden çıkıp kayıplara karışan genç kızdan acı haber geldi. Bir çayda yarı çıplak halde bulunan 16 yaşındaki kızın vücudundaki izler ise dikkat çekti. Olaya ilişkin bir şüpheli gözaltına alındı.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde iki gündür kayıp olan Firdevs Babat'tan kötü haber geldi. 16 yaşındaki genç kız ölü olarak bulundu.

YARI ÇIPLAK HALDEKİ VÜCUDUNDA DARP İZLERİ BULUNDU

2 gün önce sabah evden arkadaşına diye çıkan Firdevs Babat’tan bir daha haber alamayan ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine ekipler çalışma başlattı. Aramalar sonucunda bu gün akşam saatlerinde Şenoba Hezil Çay'ında 16 yaşındaki Firdevs Babat'ın yarı çıplak şekilde vücudunda darbe izleri ile iki taşın arasına sıkışmış cansız bedeni bulundu.

BİR ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Olay yeri incelemenin ardından ceset otopsi için önce Uludere Devlet Hastanesine ardından Şırnak Devlet Hastanesine götürüldü. Akşam saatlerinde ise olay ilgili bir şüpheli gözaltına alınırken soruşturma devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...