Tgrt Haber

Hastane kafeteryasında saldırı sonrası yaşanan panik anı kamerada

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Mart 2024 09:13 - Güncelleme : 02 Mart 2024 09:21
saldırı,denizli,silahlı saldırı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir hastanenin bahçesinde bulunan kafeteryada meydana gelen silahlı saldırı sırasında yaşanan panik kameraya yansıdı.

Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi’ndeki hastane bahçesinde bulunan kafeterya gelen 2 şüpheli, silahlı saldırı gerçekleştirdi. Husumetlilerine kurşun yağdıran saldırganların silahından çıkan saçmalar 6 kişiye isabet etti. 

PANİK ANI KAMERADA

Saldırıda yaralanan 7 kişi, sağlık personelleri ve güvenlik görevlileri tarafından kafeteryanın yanındaki acil servise taşındı. Tedavilerine başlanılan yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaşanan saldırının ardından kafeteryada yaşanan panik anları ile yaralıların sedyeler ve görevlilerin yardımıyla yürüyerek acil servise taşındıkları anların görüntüsüler bir kişinin cep telefonu kayıtlarına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...