Tgrt Haber
09 Şubat 2023 13:57 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 14:20

Beşiğine kapanan annesi sayesinde hayata tutundu... Hatay'da ailesi hayatını kaybeden Adnan bebek 72 saat sonra kurtarıldı

Son dakika haberi: Hatay’da depremde enkaz altında kalan Adnan bebek, 72 saat sonra kurtarıldı. Kurtarma ekibi görevlisi minik Adnan’a sarılarak gözyaşı döktü. Beşiğin üzerine kapanan annesinin sayesinde hayata tutunan Adnan bebeğin ailesinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Adnan bebek,hatay,deprem,enkaz

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde yıkıma yol açtı. Binlerce kişinin enkaz altında kaldığı bölgelerde arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Depremin ağır hasara yol açtığı Hatay’da arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

AİLESİ HAYATINI KAYBETTİ

Antakya Alaattin Köyü’nde annesi babası ve 2 kardeşi vefat eden Adnan bebekten ses geldiğini belirleyen ekipler, kurtarma çalışmalarına başladı. Beşiğinin üzerine kapanan annesinin minik Adnan'ı yaşama bağladığı tespit edildi. Adnan'ı kurtarmak için çalışan arama kurtarma ekibi, depremden 72'nci saatinde mutlu sona ulaştı.

Adnan bebek enkazın altından çıkartılırken, arama kurtarma görevlisi ise bebeğe sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Ambulansla hastaneye kaldırılan minik Adnan'ın ise etrafa gülücükler saçtığı görüldü.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...