Tgrt Haber
01 Ekim 2023 23:47 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 00:34

Hatay’da sağanak, yolları göle çevirdi: Depremzedelerin kaldığı konteynerleri su bastı

Yurt genelinde devam eden sağanak yağışlar, Hatay'da etkisini gün boyu hissettirdi. Sağanak yağış sonrasında depremzedelerin kaldığı konteynerleri su bastı.

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
hatay,sağanak

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde en büyük yıkımı yaşayan Hatay’da depremzedelerin çilesi bitmiyor. Yurt genelinde etkili olan sağanak yağışlar, Hatay'da da akşam saatlerinde bir anda bastırdı.

Hatay'da depremzedelerin kaldığı İhtiyaç Reçetesi Yaşam Alanı (Konteynerkenti) ve öğretmenlerin kaldığı Stadyum-2 konteyner kentinde bulunan konteynerleri su bastı. 

'İÇERİ GİREN SUYA KOVA YETİŞTİREMİYORUZ'

Cumhuriyet'in haberine göre İhtiyaç Reçetesi Yaşam Alanı'nda kalan bir yurttaş, baskın sonrası yetkililerin kendilerine cevap vermediğini ve içeri giren suya artık kova bile yetiştiremediklerini söyledi.

Stadyum-2 konteynerkentinde kalan ve ismini vermek istemeyen bir öğretmen ise “Giderler tıkalı olduğu için her yer su doldu. Kapılarda bekliyoruz. Çok kötü, çok korkuyoruz” ifadelerini kullandı

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...