Tgrt Haber

Hatay'da trajik kaza! Otomobil kamyona çarptı: 2 ölü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 Ekim 2023 08:06 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 08:10
Hatay'da trajik kaza! Otomobil kamyona çarptı: 2 ölü
kaza,antalya

Hatay'ın Erzin ilçesinde otomobilin kamyona arkadan çarptığı kazada, otomobil sürücüsü Altan Özen ile yanında bulunan Taha Taşçı yaşamını yitirdi.

Hatay'ın Erzin ilçesi trajik bir kazaya sahne oldu. Otomobilin kamyona arkadan çarptığı kazada, otomobil sürücüsü Altan Özen ile yanında bulunan Taha Taşçı hayatını kaybeddi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre kaza Ceyhan-Hatay Karayolu'nun Kısık Mevki'nde meydana geldi. Yolda seyir halinde olan Altan Özen idaresindeki otomobil, aynı yönde ilerleyen sürücüsünün ismi öğrenilemeyen kamyona arkadan süratli bir şekilde çarptı.

EZİLEN ARAÇTA SIKIŞTILAR

Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine kazanın gerçekleştiği yere gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla otomobilde sıkışan sürücü Altan Özen ile yanında bulunan Taha Taşçı bulundukları yerden çıkarıldı.

Ancak sağlık ekiplerinin incelemeleri sonucu, Özen ile Taşçı'nın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Kamyon sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Özen ve Taşçı'nın cenazeleri olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Dörtyol Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken Jandarma, kazayla ilgili soruşturma açtı. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...