Tgrt Haber
07 Kasım 2016 17:25

HDP milletvekili Akdoğan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi

Terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

HDP milletvekili Akdoğan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi
HDP milletvekili, Akdoğan, mahkeme,

Terör soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye götürülen HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada ifade vermeye gitmediği gerekçesiyle hakkında gözaltı kararı verilen ve Çukurca karayolu üzerindeki bir köyden geldiği sırada Depin Polis Kontrol Noktası'nda yakalanarak adliyeye çıkarılan Akdoğan'ın, savcılık sorgusu tamamlandı.

AKDOĞAN MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Akdoğan, sorgunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan hakkında, "terör örgütü propagandası yapmak", "Suç ve suçluyu övmek, "örgüt üyesi olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" gibi suçlamalar bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...