Tgrt Haber
12 Ocak 2022 20:29

HDP’li milletvekili Semra Güzel’in terör kampında yeni fotoğrafları ortaya çıktı

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in sözlü olduğu itiraf ettiği PKK’lı terörist Volkan Bora ile fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Dokunulmazlığı kaldırılması istenen fezleke TBMM’ye gelirken HDP’li Semra Güzel’in terör örgütünde kampında çekilen yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

HDP’li milletvekili Semra Güzel’in terör kampında yeni fotoğrafları ortaya çıktı
Semra Güzel,hdp,Volkan Bora,fezleke

Adıyaman'da 2017 yılında Terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Volkan Bora'nın cep telefonu incelemesinde, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile çekilen fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla harekete geçen Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, fezleke hazırladı.

TERÖR ÖRGÜTÜ KAMPINDA YENİ FOTOĞRAFLAR

HDP Milletvekili Semra Güzel'in sözlüsü olduğu itiraf ettiği PKK’lı terörist ile olan fotoğraflarının yanı sıra terör kampından fotoğrafları da çıktı.  Ekrem Açıkel TGRT Ana Haber’de ortaya çıkan skandal fotoğrafları yorumladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...