Tgrt Haber
13 Ocak 2021 18:01

Helikopter düştü iddiası ekipleri alarma geçirdi

Beykoz’da Elmalı Barajı bölgesine helikopter düştüğü iddia edildi. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve acil servis ekibi sevk edildi. Ekiplerin arama çalışmaları neticesinde ihbarın asılsız olduğu belirlendi.

Helikopter düştü iddiası ekipleri alarma geçirdi
Beykoz Elmalı Barajı,helikopter

Beykoz’da bir kişinin Elmalı Barajı mevkiinde helikopter düştüğü yönündeki ihbarı üzerine polis, ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekiplerin helikopteri arama çalışmaları havadan da görüntülendi. Değerlendirmeler sonucu ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

Helikopter düştü iddiası ekipleri alarma geçirdiHelikopter düştü iddiası ekipleri alarma geçirdi

Valilik'ten açıklama geldi

İstanbul Beykoz’da Elmalı Barajı bölgesinde helikopter düştü iddiaları üzerine İstanbul Valiliğinden açıklama geldi. Valiliğin açıklamasında “İl Emniyet Müdürlüğü haber merkezine yapılan 'Beykoz ilçemizde bir helikopter düştüğü' yönündeki ihbar nedeniyle yapılan araştırmalarda söz konusu ihbarın asılsız olduğu anlaşılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...