Tgrt Haber
23 Haziran 2022 10:27 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 10:40

Hırsızın rahatlığı 'pes' dedirtti: Çalışanların gözü önünde motosikleti çaldı

Antalya’da bir hırsız, gündüz vakti çalışanların gözü önünde 50 bin TL değerindeki motosikleti çaldı. Pes dedirten hırsızlık anları kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Hırsızın rahatlığı 'pes' dedirtti: Çalışanların gözü önünde motosikleti çaldı
Hırsız,Antalya

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir restorantta yaşanan hırsızlık 'pes' dedirtti. Paket servisinde kullanılan ve kontak anahtarı üzerinde olan motosikleti gözüne kestiren hırsız, güpegündüz motosikleti çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızın motosikleti çaldığı anlar güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde motosikletlerin yanına gelen şüphelinin güneş gözlüğünü taktığı, motosiklete baktığı, eli belinde bir ileri bir geri gidip geldiği görüldü. Bir süre gözden kaybolan ve tekrar geri gelen şüphelinin gözüne kestirdiği motosikleti yavaş yavaş sürerek olay yerinden uzaklaştığı belirlendi.

MOTOSİKLET PLAKASI SÖKÜLMÜŞ HALDE BULUNDU

O anlar ve çalışanların panik halindeki tavırları da kameraya yansıdı. Çalınan motosiklet, polis ve çalışanlar tarafından Zeytinköy bölgesinde plakası sökülmüş şekilde bulundu. Motosikleti çaldığı belirlenen M.C. ise yakalanarak gözaltına alındı.

"KÖRLÜĞÜMÜZÜ İZLEDİK"

50 bin TL değerindeki motosikletin gözlerinin önünde çalındığını ve göremediklerini ifade eden işletmeci Ali Çoban, “Kameralara bakınca körlüğümüzü izledik. İnsan yanındaki, gözünün önündeki malını göremiyor. Tüm çalışanlar burada olduğu halde böyle bir olay yaşadık” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...