Tgrt Haber
25 Nisan 2019 12:51

İçişleri Bakanı duyurdu: Küçükçekmece'deki olayın faili yakalandı

İstanbul Küçükçekmece’deki Kanarya Mahallesi’nde 22 Nisan'da evinin önünde oynayan 5 yaşındaki M.E. cinsel istismara uğramıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, failin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı duyurdu: Küçükçekmece'deki olayın faili yakalandı
süleyman soylu,olay

İçişleri Bkanı Süleyman Soylu, İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan failin yakalanıp gözaltına alındığını bildirdi.

Soylu, şunları belirtti: “Küçükçekmece’yle ilgili 5 yaşındaki çocuğumuzla ilgili hem Valiliğimiz hem de İstanbul Emniyeti fail konusunda çalışmayı yaptılar ve zannediyorum da bu saatler içinde açıklamayı yapacaklardır. Fail  gözaltına alındı. İstanbul Valiliğimiz açıklama yapacaklar. Babayla görüştüm telefonda. Faili yakalayacağımızı söyledim. Failin yakalandığı bilgisi bende var.” 

Soylu, valiliğin konuyla ilgili açıklama yapacağını da söyledi.

GÖZALTI SAYISI 9’A YÜKSELDİ
Küçükçekmece’de 5 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğraması ile ilgili Pakistan uyruklu failin ardından 8 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alının 9 kişiden 2’si Türkiye vatandaşı olduğu belirtildi.

İstanbul Tabip Odası, Küçükçekmece’de cinsel istismara maruz bırakılan 5 yaşındaki kız çocuğunun hayati tehlikeyi atlattığını açıklamıştı. Çocuğunun sağlık durumu ile ilgili Twitter hesabından açıklama yapan İstanbul Tabip Odası, “Küçükçekmece’de istismara uğrayan çocuğumuzun hastanedeki tedavisi bitmiş olup, hayati tehlikesi olmadığından ailesine teslim edilmiştir. İstanbul Tabip Odası olarak sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz” demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...