Tgrt Haber

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme: Ankara Emniyeti'nde üst düzey uzaklaştırmalar

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com.tr
09 May 2024 17:16 - Güncelleme : 09 May 2024 17:53
Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme: Ankara Emniyeti'nde üst düzey uzaklaştırmalar

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasıyla ilgili sosyal medyada yer alan iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı görevlerinden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik devam eden soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. 4 polisin Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı ile görüştükleri ve İzmir'e giderek yemek yedikleri iddiası gündeme düşmüştü. Bu iddiaların ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; öne sürülen iddiaların açıklığa kavuşturulması için Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısının görevlerinde uzaklaştırıldığı duyuruldu.

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme: Ankara Emniyeti'nde üst düzey uzaklaştırmalar - 1. Resim

ÜST DÜZEY 3 İSME UZAKLAŞTIRMA

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyada yer alan iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca görevlendirilen Mülkiye Müfettişlerince, soruşturmanın selameti açısından Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı görevlerinden uzaklaştırılmışlardır.
 
 
 
 
 
Kaynak: Tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...