Tgrt Haber

İHA muhabirini darp eden saldırganlardan biri Türkkan’ın yeğeni çıktı

23 Haziran 2021 18:01
İHA muhabirini darp eden saldırganlardan biri Türkkan’ın yeğeni çıktı
Lütfü Türkkan,Dilovası

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde kaçak yapılarını yıkım sırasında İHA muhabirini darp eden saldırganlardan biri İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın yeğeni olduğu öğrenildi.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası’ndaki çiftliğinde tespit edilen kaçak yapıların yıkımına dün başlandı.Bölgeye giderek çekim yaparak haberleştirmek isteyen İhlas Haber Ajansı muhabiri Mustafa Uslu, Türkkan’ın 4 çalışanı tarafından saldırıya uğradı. Olayın ardından vücudunda çeşitli yaralar oluşan İHA Muhabiri Mustafa Uslu, hastaneye kaldırıldı. Muhabiri Uslu, yüzüne dikiş atıldı ve 10 gün iş göremez raporu aldı. Saldırının ardından jandarma ekipleri 4 kişiyi yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 4 saldırgandan 3’ü adli kontrol şartı ile serbest kalırken tutuklanan İbrahim Hasırcı’nın ise Türkkan’ın öz yeğeni olduğu ortaya çıktı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDILAR KAMERALARA GÜLDÜLER

Sorguları tamamlanarak tutuklanan ve cezaevine gönderilen İbrahim Hasırcı’nın, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın ablasının oğlu olduğu öğrenildi. Sorguları tamamlanarak serbest kalan ve adliye çıkışı kameralara gülerek kaçmaya çalışan şahıslardan birinin Türkkan’ın şoförü, bir kişinin çiftlik çalışanı, bir kişinin de Hasırcı’nın arkadaşı olduğu tespit edildi.

İHA muhabirini darp eden saldırganlardan biri Türkkan’ın yeğeni çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...