Tgrt Haber

İhlas Haber Ajansı'ndan Muharrem Sarıkaya'nın çirkin saldırısına kınama

19 Aralık 2021 21:52
İhlas Haber Ajansı'ndan Muharrem Sarıkaya'nın çirkin saldırısına kınama
muharrem sarıkaya,iha,muhabir,saldırı,tokat

Canlı yayın sırasında yaşanan ses sorununu çözmeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atan gazeteci Muharrem Sarıkaya'ya tepki yağıyor. Çirkin saldırıyı kınayan İhlas Haber Ajansı da Sarıkaya hakkında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını duyurdu.

Gaziantep'in kuruluşunun 100. yıl dönümü sebebiyle Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i konuk eden Gazeteci Muharrem Sarıkaya, canlı yayın sırasında teknik aksaklığı gidermeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attı. 

Muharrem Sarıkaya'nın bu çirkin saldırısı tepkilere yol açarken, İhlas Haber Ajansı da Sarıkaya için harekete geçti. İHA'dan kamuoyuna yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın canlı yayın esnasında görevini yapmakta olan İHA Muhabiri Ahmet Demir’e yönelik çirkin saldırısı, tüm kamuoyu ile birlikte bizleri de derinden üzmüştür. Gazeteci arkadaşlarımız; görevleri gereği benzer saldırılara sık sık maruz kalsalar da, son yaşanan olayın bir meslektaşımız tarafından gerçekleştirilmiş olması daha üzücü ve vahimdir.

İHA'DAN MADDİ MANEVİ TAZMİNAT DAVASI

İhlas Haber Ajansı, Ahmet Demir’e yönelik sert tavra sessiz kalmayarak Gazeteci Muharrem Sarıkaya hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacaktır.

İhlas Haber Ajansı olarak, arkadaşımıza yönelik saldırıyı gerçekleştiren Gazeteci Muharrem Sarıkaya’yı kınıyor ve takdiri kamuoyuna bırakıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...