Tgrt Haber

İlker Kurt kimdir? İlker Kurt neden öldü, hangi dizilerde rol aldı?

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
06 Haziran 2022 09:05 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 09:12
İlker Kurt kimdir? İlker Kurt neden öldü, hangi dizilerde rol aldı?
,ölüm,vefat

"İlker Kurt kimdir?" sorusu vefat haberinin ardından merak konusu oldu. Oyuncu İlker Kurt'un hayatını kaybettiği haberinin ardından hayatı ve rol aldığı diziler gündem oldu. Filim-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu sosyal medya hesabından yaptığı ölüm haberinin ardından sevenleri üzüntüye boğuldu. Peki, İlker Kurt kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? İşte oyuncunun biyografisi…

Ünlü oyuncu İlker Kurt'un vefat haberinin sosyal medyada duyurulmasının ardından "İlker Kurt kimdir? İlker Kurt neden öldü, hangi dizilerde rol aldı?" soruları gündeme geldi. Sevenlerini şoke eden haberi Filim-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu duyurdu. Terzioğlu sosyal medya hesabından 'Filim - San vakfı üyelerimizden oyuncu dostunuz İlker Kurt'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz' açıklamasını yaptı. İşte Kanıt dizisinde de rol alan İlker Kurt hakkında bilgiler

İLKER KURT KİMDİR?

1973 doğumlu olan İlker Kurt İstanbul’da dünyaya geldi. Ünlü isim oyunculuğa Su Sinekleri dizisi ile adım attı. Kariyerine uzun bir süre televizyon dizileriyle devam eden Kurt, 2008 yılında Başka Semtin Çocukları adlı uzun metrajlı filmde hayat verdiği Hüsam karakteri sayesinde sinemaya da transfer oldu.

İlker Kurt kimdir? İlker Kurt neden öldü, hangi dizilerde rol aldı?

Kanıt dizisi oyuncu kadrosunda yer aldı. İlker Kurt; Veda, Anadolu Kartalları ve Fetih 1453 filmlerinde rol almıştır.

İLKER KURT NEDEN ÖLDÜ?

Oyuncu İlker Kurt'un hayatını kaybettiğini Filim-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu sosyal medya hesabından duyurdu.

Terzioğlu sosyal medya hesabından "Filim - San vakfı üyelerimizden oyuncu dostunuz İlker Kurt'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" paylaşımında bulundu. Oyuncunun ölüm nedeni hakkında bir bilgi verilmedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...