Tgrt Haber
15 Haziran 2022 09:15 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 09:27

İntihar mı cinayet mi? Hastane otoparkında şüpheli ölüm: Kötü koku cesede götürdü

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinin otoparkına park edilen bir otomobilde erkek cesedi bulundu. Yapılan inceleme sonucunda şahsın yaklaşık 1 hafta önce öldüğü tahmin ediliyor.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
istanbul,hastane,cinayet,intihar

İstanbul’da hastane otoparkına park edilen bir otomobilde erkek cesedi bulundu. Olay, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinin otoparkında yaşandı.

KÖTÜ KOKU CESEDE GÖTÜRDÜ

Otopark görevlisi yaklaşık bir hafta önce otoparka park edilen araçtan kötü koku geldiğini duyunca aracı kontrol etti. Otomobilde bir erkek cesediyle karşılaşan görevli durumu müdürlerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri otopark içerisinde şerit çekerek önlem aldı. Olay yeri ekibi ise aracın arka koltuğunda bulunan ceset üzerinde ve araç içerisinde inceleme yaptı. Olay yeri ekiplerinin çalışmalarının ardından şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Otomobilde bulunan cesette stent takılı olduğu öğrenilirken, yaşanan olayın intihar mı, yoksa cinayet mi olduğu ise yapılacak çalışmaların ardından ortaya çıkacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...