Tgrt Haber
08 Temmuz 2021 18:43

Son dakika... Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı, TSK ve MİT'in koordineli çalışması sonucu Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Son dakika... Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
pkk,terörist

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar hem yurt içi hem de sınır ötesinde aralıksız devam ediyor. Son olarak Irak'ın kuzeyinde örgüte bir darbe daha vuruldu.

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) iş birliği sonucu Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın açıklamasında, TSK ve MİT'in koordineli çalışması neticesinde Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 3 PKK'lı teröristin tespit edildiği belirtildi. Düzenlenen hava harekatı sonucu teröristlerin öldürüldüğü belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...