Tgrt Haber

İş makinası dokununca 13 katlı bina yerle bir oldu vatandaş panik yaptı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Şubat 2024 09:12 - Güncelleme : 18 Şubat 2024 09:13
hatay,iskenderun,deprem

İskenderun'da depremde hasar alan 13 katlı binanın yıkımı sırasında oluşan ürkütücü görüntüler yüzünden vatandaş kısa süreli panik yaşadı.

Hatay'da depremin üzerinden bir yıl geçmiş olsa da enkaz kaldırma çalışmaları hala sürüyor. Ağır hasarlı 13 katlı binanın yıkımı sırasında iş makinasının tek darbesiyle yıkılan binanın vatandaşta oluşturduğu panik kamera kaydına yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Hatay’da enkaz kaldırma çalışmalarında sona gelindi. Depremin vurduğu İskenderun ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde mahkeme süreci tamamlanan 13 katlı bina, iş makinesinin darbesiyle kontrollü olarak yıkıldı. Devasa binanın kontrollü olarak yıkıldığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde; vatandaşların yıkılma anında yaşadığı panik ve kaçış anları kameraya yansıdı.

İş makinası dokununca 13 katlı bina yerle bir oldu vatandaş panik yaptı - 1. Resim

13 katlı binanın kontrollü yıkılma sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

İş makinası dokununca 13 katlı bina yerle bir oldu vatandaş panik yaptı - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...