Tgrt Haber

İsrailli aktivist Gazze planını böyle anlattı! "Yahudiler denizi görmek istiyor. Gazze'deki tüm evleri yıkmalıyız"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 09:50 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 10:21
gazze,israil,hamas,filistin

İsrailli aktivist Daniella Weiss'in Gazze ile ilgili sözleri ağızları açık bıraktı. Gazze planını anlatan Weiss'e tepkiler yükseliyor.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 76. gününde sürüyor. Gazze Şeridi'nde ölen Filistinlilerin sayısı ise 20 bin 57 oldu. 

Sağlık sisteminin tamemen çöktüğü Gazze'de cansız bedenler sokaklara taştı. İnsanlık dramının yaşandığı bölgede yaşanan drama dünyanın dört bir yanından teğkiler yükselirken İsrailli aktivistten tepki çeken bir açıklama geldi. 

"YAHUDİLER DENİZ GÖREMİYOR"

İsrailli aktivist Daniella Weiss, Yahudilerin Gazze planını anlattı. Binlerce insanın katledildiği Gazze'deki tüm evlerin yıkılması gerektiğini söyleyen Weiss, "Yahudiler denizi, sahili görmek istiyorlar. Bu romantik bir talep. Bunun için Gazze'deki tüm evleri yok etmeliyiz" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...