Tgrt Haber
16 Ocak 2022 22:36

İstanbul Boğazı'nda alarm! Gemi trafiği durduruldu

İstanbul Boğazı'nda akşam saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü mevkisinde Romanya'ya gitmekte olan bir kuru yük gemisinin arıza yapması nedeniyle gemi trafiği çift yönlü olarak durduruldu. Gemi Sarıyer açıklarına demirletilirken, boğaz trafiği normale döndü.

İstanbul Boğazı'nda alarm! Gemi trafiği durduruldu
istanbul boğazı,gemi,trafik

İstanbul Boğazı'nda bu akşam yaşanan gemi arızası sonrası kurtarma ekipleri alarma geçti. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün kuzeyinde Brave Night isimli geminin makine arızası yapması nedeniyle İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı. 

KURTARMA EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tekirdağ'dan Romanya'ya seyir halindeyken Yavuz Sultan Selim Köprüsü kuzeyinde makine arızası yapan BRAVE NIGHT isimli kuru yük gemisi için KURTARMA-8 römorkörümüz, KEGM-6 botumuz ve kılavuz kaptanımız ivedilikle bölgeye yönlendirildi. Boğaz Trafiği çift yönlü askıya alındı."

TRAFİK YENİDEN NORMALE DÖNDÜ

Köprüsü'nün kuzeyinde makine arızası yapan kuru yük gemisi Sarıyer Büyükdere açıklarına demirletilirken, boğaz trafiği tekrar normale döndü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...