Tgrt Haber
19 Haziran 2021 08:30

İstanbul sağanak yağışa teslim oldu

Megakent İstanbul hafta sonu sabahına yağmurla uyandı. Sağanak şeklinde etkili olan yağmur sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Bir anda bastıran yağmur nedeniyle caddeler ve yollar göle döndü.

İstanbul sağanak yağışa teslim oldu
istanbul,sağanak

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul güne yağmurla başladı. Sabah saatlerinde gökyüzünü kara bulutlar kapladı. Megakente yağmur belli aralıklarla etkili oluyor. 

İstanbullular hafta sonuna sağanak yağışla başladı. Birden başlayan yağmur nedeniyle yollar ve caddeler göle döndü.

İSTANBUL'A TURUNCU UYARI

İstanbul için turuncu kodlu yapılan uyarıda bulunan AFAD ve İstanbul Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından, yaşanabilecek su baskını, yıldırım, sel ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olunması yönünde uyardı.

İstanbul sağanak yağışa teslim oldu

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

Parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

İstanbul sağanak yağışa teslim oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...