Tgrt Haber
19 Nisan 2024 17:31 - Güncelleme : 19 Nisan 2024 17:33

İstanbul'a yağmur düştü, iş çıkışı trafiği durma noktasında!

İstanbul'da hava sıcaklıklarının düşerek yağmurun başlamasının etkisiyle cuma iş çıkışı trafiği şimdiden kilit durumda. İBB trafik yoğunluk haritasına göre ana yollar tıkalı.

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
İstanbul'a yağmur düştü, iş çıkışı trafiği durma noktasında!

Megakentte yağışlı havanın görülmesiyle yoğun trafik yaşanıyor. Ana yollarda ve toplu taşıma araçlarında yoğunluk gözleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluğu Haritası'na göre kentteki trafik yoğunluğu saat 17.00 itibarıyla yüzde 80'i aşmış durumda. 

Avrupa Yakasında d-100 kara yolu Büyükçekmece istikametinden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönüne kadar yoğunluk sürüyor. Anadolu Yakası'nda da TEM Otoyolu üzerinde yoğunluk gözleniyor.

TEM Otoyolu Bahçeşehir bölgesinde ise çift yönlü trafik ağır seyrediyor. Yağışlı havanın etkisiyle yaşanan araç arızaları trafiği yavaşlatıyor.

Öte yandan bazı otobüs ve metrobüs duraklarında, işe giden vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluğu Haritası'na göre kentte trafik yoğunluğu Anadolu Yakası'nda yüzde 78, Avrupa Yakası'nda ise yüzde 81 olarak ölçüldü.

İstanbul'a yağmur düştü, iş çıkışı trafiği durma noktasında! - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...