Tgrt Haber
07 Şubat 2019 19:23

İstanbul'da çöken binada ölü sayısı 11'e yükseldi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kartal’da çöken binada 4 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını, olayda hayatını kaybedenlerin sayısının 10’a yükseldiğini açıkladı. Enkazdan 1 kişinin daha cansız bedeninin çıkarıldığını belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Hayatını kaybeden kişi sayısı 11’e yükseldi” dedi.

İstanbul'da çöken binada ölü sayısı 11'e yükseldi
istanbul,kartalda çöken bina,süleyman soylu,,ali yerlikaya,

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kartal'da çöken binaya ilişkin bir açıklama yaptı.

Hayatını kaybeden sayısı 11
Bakan Soylu, çöken binada 1 kişinin daha cansız bedeninin çıkarıldığını belirterek “Hayatını kaybeden kişi sayısı 11’e yükseldi” dedi. 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, akşam saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden Kartal’da çöken binaya ilişkin bir açıklama yapmıştı.

4 cansız bedene ulaşıldı
 Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali Yerlikaya, "Saat 19.15 itibariyle maalesef 4 vatandaşımızın daha cansız bedenlerine ulaşılmıştır. Böylece hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 10’a ulaşmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” açıklamasını yapmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...