Tgrt Haber

İstanbul'da kahreden kaza! Hamile kadın İETT otobüsünün altında kalıp can verdi

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Eylül 2023 22:56 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 06:16
İstanbul'da kahreden kaza! Hamile kadın İETT otobüsünün altında kalıp can verdi
istanbul,kaza

İstanbul Vatan Caddesi'nde feci bir kaza meydana geldi. Hareket halindeki bir motosiklet, İETT otobüsüne çarptı. Motosikletin arkasında bulunan hamile kadın, otobüsün altında kaldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan yaralı kadın hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul dün akşam saatlerinde çok üzücü bir olaya ev sahipliği yaptı. Bir motosikletle bir İETT otobüsünün karıştığı trafik kazasında hamile olduğu Meryem Büşra Levent isimli kadın hayatını kaybetti.

HAYATA TUTUNAMADI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre olay Fatih ilçesinndeki Vatan Caddesi'nde meydana geldi. Yasin Levent'in kullandığı motosiklet, önlerinde duran İETT otobüsüne arkadar çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Yasin Levent düşerek yaralanırken, motosikletin arkasında oturan ve 4 buçuk aylık hamile olduğu öğrenilen Meryem Büşra Levent, savrularak İETT otobüsünün altına girdi.

İstanbul'da kahreden kaza! Hamile kadın İETT otobüsünün altında kalıp can verdi

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kadını kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri, yaralıları olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Ancak hamile kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza sebebiyle trafikte uzun süre aksama yaşandı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...