Tgrt Haber

İstanbul’da genç avukata yumruk ve tekme ile sokak ortasında saldırı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Eylül 2022 10:01 - Güncelleme : 14 Eylül 2022 10:14
İstanbul,avukat,saldırı

İstanbul’da müvekkili ile görüşmeye giden genç avukat tartıştığı şahıslar tarafından sokak ortasında darp edildi. Saldırganlar polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Kağıthane ilçesinde meydana gelen olayda genç avukat Bedirhan Ç. müvekkili ile görüşmek için sokakta buluştu. O esnada yanına gelen bir grup, avukata sözlü sataşmaya başladı. Avukatın cevap vermesi üzerine grup ile tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonrasında avukat yerde tekmelendi.  

POLİSİ ARADI, ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından ayağa kalkan avukat, cep telefonuyla polisi arayarak ihbarda bulundu. O sırada avukatı döven şahıslar ise kaçtı. Yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntüleri inceleyen ekipler saldırganların çeşitli suçlardan 17 adet kaydı bulunan Mazlum A. (23), Salih A. (30), Cüneyt E. (26) ve Ahmet İ. (24) olduğunu tespit etti.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Devam eden çalışmalarda Mazlum A. olaydan bir gün sonra avukatı darp ettikleri yerde yakalandı. Gözaltına alınan Mazlum A.’nın ifadesi alınarak, hakkında “kasten yaralama” suçundan adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Mazlum A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...