Tgrt Haber

İstanbul'da kar yağışı

22 Aralık 2021 07:48
İstanbul'da kar yağışı
istanbul,,kar,

İstanbul bazı ilçelerde kar yağışı etkili oldu. Özellikle yüksek kesimlerde daha etkili olan kar yağışı sokakları ve arabaların üzerlerini beyaza bürüdü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından, İstanbul'da kar yağışı akşam saatlerinde etkili olmaya başladı.İstanbul Anadolu yakasında gece saatleri itibariyle kar yağışı etkili oldu. Kısa süreli gerçekleşen kar yağışı özellikle yüksek bölgelerde yoğun şekilde yağdı. Sancaktepe, Sultanbeyli ve Çekmeköy ilçelerinin yüksek bölgelerinde sokaklar, ağaçlar ve otomobiller beyaza büründü. Avrupa Yakası'nda ise kar yağışı Sarıyer’de etkili oldu.

İstanbul'da kar yağışı

KARIN KEYFİNİ ÇIKARDILAR

Bazı vatandaşlar karın keyfini çıkarmak için sokaklara çıkarak kartopu savaşı yaptı. Karın keyfini çıkaran Mete Kılıç, "Her şey çok güzeldi. Arkadaşları da çağırdım kar oynamak için. Maalesef şuan donuyoruz ama eve gitmeyeceğiz sabaha kadar buradayız açıkçası" diye konuştu.

İstanbul'da kar yağışı

SARIYER'DE KAR YAĞIŞI

İstanbul’da bazı kesimlerinde etkili olan kar yağışı Sarıyer’de de etkili olmaya başladı. Şehrin yüksek kesimlerinden olan Sarıyer'in pek çok farklı noktası bir anda başlayan yağışla beyaza büründü. Araçlarıyla evlerine dönmek isteyen İstanbullularsa yağışla birlikte trafikte zor anlar yaşadı, yoğunluk meydana geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...