Tgrt Haber
12 Ocak 2022 07:41

İstanbul'da kar kapıya dayandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugüne dikkat çekerek kar yağışı uyarısında bulunmuştu. Kar gece saatlerinde Edirne’den yurda giriş yaptı ve İstanbul’a doğru geliyor. Beylikdüzü’nde kar tipi şeklinde yağmaya başladı. Karın şiddetinin öğle saatlerine doğru artması bekleniyor.

İstanbul'da kar kapıya dayandı
istanbul,kar yağışı,edirne

Kar Edirne’den gece saatlerinde giriş yaptı, megakent İstanbul’a yavaş yavaş geliyor. Meteoroloji, yağışların günün ilerleyen saatlerinde artacağını belirtirken kar yağışı İstanbul Beylikdüzü'nde etkisini tipi şeklinde göstermeye başladı.

ANADOLU YAKASINDA SULU KAR

Meteoroloji İstanbul için turuncu kod uyarısı vermişti. Sabah saatlerinde sulu kar şeklinde başlayacak olan yağışların öğlen saatlerine doğru hava sıcaklığının da düşmesiyle birlikte kar yağışına dönüşeceği belirtilmişti. Anadolu Yakası’nda Üsküdar’ın yanı sıra Beykoz, Kartal, Aydos bölgelerinde de  sulu kar yağmaya başladı.

EDİRNE'DE KAR YAĞIŞI

Edirne’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor.

Hava sıcaklığının -1 dereceye düştüğü Edirne’de, akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak sürüyor. Balkan köylerinde tipi şeklinde görülen kar yağışı, kent genelinde de etkili oluyor. Kısa sürede beyaza bürünen Edirne’de, birçok noktada beyaz örtü oluştu. İstanbul'da kar kapıya dayandı

Trafikteki araçların kazaya sebep olmamak için dikkatli ve yavaş seyrettikleri görüldü. Kent merkezinde kar yağışı nedeniyle ana arterlerde herhangi bir aksaklık yaşanmıyor. Kar yağışının yarın sabaha kadar etkili olması tahmin ediliyor.

İstanbul'da kar kapıya dayandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...