Tgrt Haber

İstanbul'da salep aldığı sırada silahlı saldırıya uğradı! İntikam cinayetinin yeni görüntülerine ulaşıldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Kasım 2022 10:04 - Güncelleme : 21 Kasım 2022 10:59
istanbul,beyoğlu,silah,saldırı

İstanbul’da 39 yaşındaki Murat Fırat Canlı seyyar satıcıdan salep aldığı sırada silahlı saldırıya uğradı. Hayatını kaybeden Canlı’nın intikam cinayetine kurban gittiği öğrenilirken yeni güvenlik görüntülerine ulaşıldı.

İstanbul Beyoğlu’nda akşam saatlerinde meydana gelen olayda sokak ortasındaki seyyar satıcının yanına giderek salep almak isteyen 39 yaşındaki Murat Fırat Canlı  silahlı  saldırıya uğradı. Aldığı kurşunlar ile yere yığılan Canlı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtartılamayarak hayatını kaybetti. İstanbul’daki sokak ortasındaki  cinayete ilişkin yeni güvenlik kamera görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde saldırganların cinayeti işledikten sonra aracın içerisinde hızla kaçtığı ve sesleri duyan vatandaşların panikle etrafa kaçıştığı görüldü.

ARACA SAHTE PLAKA TAKMIŞLAR

Polis ekipleri saldırganların bindiği aracı takibe aldı. Yapılan inceleme sonucunda saldırının mavi renkli bir otomobille gerçekleştirildiği ve plakasının da sahte olduğu tespit edildi. Ayrıca öldürülen Murat Fırat Canlı’nın emniyette “kasten yaralama”, “kasten öldürme” ve “ateşli silahlar kanununa muhalefet” gibi benzer suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğu, bir süre önce de tutuklu bulunduğu açık cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi.

10 YIL ÖNCE BİR GENCİ ÖLDÜRMÜŞ

Murat Fırat Canlı’nın, 8 Mayıs 2012 tarihinde Şişli Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda 19. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen, 20 Temmuz 2011 tarihinde Hasköy’de Volkan Çağlayan tarafından öldürülen Ömer Koçoğlu’nun cinayet davasının ardından çıkan silahlı kavgada, Koçoğlu’nun arkadaşı Tahsin Pınar’ı (31) silahla göğsünden vurarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...