Tgrt Haber
08 Ağustos 2022 08:08 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 13:09

İstanbul'da zincirleme kaza! Yolcu otobüsü dahil 7 araç birbirine girdi

Son dakika haberi: İstanbul, Hasdal-Kemerburgaz istikametinde yolcu otobüsüyle birlikte 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 5 kişi yaralanırken, 1 kişi uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazayla ilgili çalışmalar sürüyor. 

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul'da zincirleme kaza! Yolcu otobüsü dahil 7 araç birbirine girdi
istanbul,trafik kazası

İstanbul Eyüpsultan’da sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 07.30 sıralarında D-20 Karayolu Hasdal Kemerburgaz istikametinde meydana geldi. Sabah saatlerinde yağan yağmurun da etkisiyle kayganlaşan yolda, Mustafa Taşçı kontrolündeki kamyonet kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan yol tabelasına çarptı. Çarpmanın da etkisiyle savrulan kamyonet ters dönerek bankete düştü. O esnada yol üzerinde seyir halinde olan araçlardan servis minibüsünün şoförü Murat Hakan Aydın kazayı görüp yavaşladı. Aynı yönde ilerleyen diğer araçlar da aniden durması sebebiyle yolcu otobüsünü kullanan İlhan Yılmaz önündeki binek araca çarpmamak için manevra yaptı. İçinde 15 yolcunun bulunduğu otobüs, araçlara çarpmasının ardından bariyere vurarak durabildi.

İstanbul'da zincirleme kaza! Yolcu otobüsü dahil 7 araç birbirine girdi

2'Sİ AĞIR 5 YARALI

Çarpışma esnasında yolda ilerleyen bir ticari taksi de otobüsün çarpmasıyla savrulan servis minibüsünün kendisine çarpmasından kaçmaya çalışırken başka bir otomobille çarpıştı. Toplamda 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2’si ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan Mustafa Taşçı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından araçtan çıkarılarak tedavisi için Seyrantepe Hamidiye Etfal Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle Hasdal Kemerburgaz yolunda trafik bir süre durdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...