Tgrt Haber

İşte dünyanın casus kafeleri! Ajanların nerelerde buluştuğu deşifre oldu

22 Ocak 2024 19:30 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 20:09
istihbarat

Küresel istihbarat siteleri uluslararası ajanların nerelerde buluştuğunu zaman zaman ifşa ediyor. Son ifşa saygın bir istihbarat sitesinden geldi. Batılı ajanların buluşma yerleri tek tek paylaşıldı.

Küresel istihbarat haber sitesi olan Intelligence Online, batılı ajanların buluşma yerlerini deşifre etti. Ajanların, lobicilerin ve hatta suçluların bir araya gelip anlaşmalar yaptıkları gizli yerler arasında dikkat çeken yerler bulunuyor.

Ukrayna’da The Intercontinental Otel, CIA, MI6 ve DGSE mensupları Kiev’deki bu otelde görüşme yapıyor.

Orta Doğu’nun casus kafesi ise Tashas. Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentindeki kafe en dikkat çekici konuklarını sabah saatlerinde ağırlıyor. ABD, İngiliz, Çin, İran, İsrail ve Rus ajanları burada adeta satranç oynuyor.

EN ÇOK FRANSIZ AJANLAR BİLGİ SIZDIRIYOR

Rusya’da ise Cafe Michel ismi dikkat çekiyor. Rus ajanlar, batılı ülkelerin faaliyetleri hakkında elde ettikleri bilgileri bu kafede paylaşıyor. Rusya’ya en çok istihbaratı Fransız ajanlar sızdırıyor.

Londra’da buluşma yeri Lombard Street Restoran-Bar. Buradaki konuklar ise genellikle özel dedektifler. 2 asırdır Dünyanın Ajan Başkenti olarak kabul edilen Londra’da farklı ülkelerin istihbarat casusları bulunuyor.

Avusturalya’da ise Cafe Schhwarzenberg. Yabancı ajanların buluştukları yerde gizli toplantıların yapıldığı ortaya çıktı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...