Tgrt Haber

İzmir’de 2 katlı evde çıkan yangında 27 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Kasım 2022 07:36 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 07:49
İzmir’de 2 katlı evde çıkan yangında 27 yaşındaki genç hayatını kaybetti
izmir,yangın

İzmir’de iki katlı evde çıkan yangında dumandan zehirlenen 1 kişi hayatını kaybetti. 27 yaşındaki Muhammed Acem Budak’ın Diyarbakır’dan İzmir’e üniversite okumaya geldiği ve daha sonra memleketine dönmeyerek İzmir’de kuryelik yaptığı öğrenildi.

İzmir’in Buca ilçesinde gece saatlerinde 2 katlı evin teras katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle  yangın çıktı. Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü.

ZEHİRLENEREK HAYATINI KAYBETTİ

Alevler kontrol altına alındıktan sonra içeriye giren ekipler, evde tek yaşadığı öğrenilen 27 yaşındaki Muhammed Acem Budak’ı hareketsiz halde yatarken buldu. Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen genç Budak’ın hayatını kaybettiği belirlenirken yapılan ilk incelemede Budak’ın dumandan zehirlenerek öldüğü belirlendi.

OKUMAK İÇİN GELDİ, İZMİR’DE KALDI

Genç adamın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Diyarbakır’dan İzmir’e üniversite okumaya gelen Budak’ın okulu bittikten sonra memleketi Diyarbakır’a dönmediği burada özel yemek firmasında kuryelik yaptığı öğrenildi.

İzmir’de 2 katlı evde çıkan yangında 27 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...