Tgrt Haber
10 Haziran 2014 16:33

İzmir'de inanılmaz olay, duvarı delip bakın ne çaldılar

Tarihi Kemaraltı Çarşısı Anafartalar Caddesi'nde faaliyet gösteren iş yerine gelen Kıymetli Duran, duvarın delindiğini ve kasanın açıldığını fark edince durumu polise bildirdi.

İzmir'de inanılmaz olay, duvarı delip bakın ne çaldılar
izmir,akılalmaz olay,duvar,altın,

Yapılan incelemede iş yerinin bitişiğindeki pasajın kepenk kilitlerinin kırıldığı, buradaki duvarın delindiği ve kuyumcu dükkanındaki para kasasının oksijen kaynağıyla açılarak içerisindeki 5 kilo altının alındığı belirlendi.Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, tespit edilen eşkal bilgileri ve parmak izleri doğrultusunda hırsızlık zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı. Atman Akyol isimli esnaf, zanlıların hırsızlığı gerçekleştirmek için gece boyunca uğraştığını, bir ara alarmın çalması üzerine gelen polislerin, iş yerinin kapsının kapalı olması nedeniyle hırsızlığı fark edemediğini iddia etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...