Tgrt Haber

İzmir’de sağanak hayatı felç etti: Yollar göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İHA/AA
27 Ocak 2023 06:49 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 06:59
İzmir,sağanak,sel,yağmur,şimşek

İzmir’de gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak ve kuvvetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Yollar ve caddeler göle dönerken Çeşme’de şimşekler geceyi aydınlattı. Narlıdere ilçesinde ise polis aracı çöken yolun içerisine düştü. Öte yandan Konak'ta ise bazı ev ve iş yerlerinde su baskını olduğu ve tahliye çalışmalarının yapıldığı öğrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıda bulunduğu İzmir’de sağanak ve kuvvetli gece yarısından itibaren şiddetini arttırdı. Yollar ve caddeler suya gömülürken İzmir’in ünlü tatil merkezi Çeşme’de gök gürültüsü ve şimşek geceyi aydınlattı. Şiddeti yağışların devam etmesi beklenirken Narlıdere ilçesinde de şiddetli yağışlar nedeniyle 9 Eylül Caddesi’nde kısa bir süre önce altyapı çalışması yapılan yolun bir kısmı çöktü.

POLİS ARACI ÇÖKEN YOLUN İÇERİSİNE DÜŞTÜ

O esnada yolda seyir halinde olan polis aracının da bir kısmı çöken yolun içerisinde düştü. Polis ekipleri el birliğiyle çöken aracı bulunduğu yerden çıkarmak için mücadele ederken, aynı zamanda park halindeki aracının lastiği çukura denk gelen bir vatandaş da kendi imkanlarıyla aracını bulunduğu yerden çıkardı.

İzmir’de sağanak hayatı felç etti: Yollar göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı

EV VE İŞ YERLERİNDE SU BASKINI

Öte yandan Konak ilçesi Eşrafpaşa Caddesi de kuvvetli sağanak yağış dolayısıyla adeta göle dönerken, ilçede bazı ev ve iş yerlerinde su baskını olduğu, itfaiye ekiplerinin de suları tahliye etmek için çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...