Tgrt Haber
01 Ocak 2022 17:18

Yangında hayatını kaybeden 3 kardeş yürekleri yaktı! Yılın ilk gününde toprağa verildi

İzmir’de evde çıkan yangında hayatını kaybeden 3 kardeş toprağa verildi. 3 evladını birden kaybeden aile ayakta zorlukla durabildi.

Yangında hayatını kaybeden 3 kardeş yürekleri yaktı! Yılın ilk gününde toprağa verildi
İzmir&tt2;de yangın,Yahya Menderes

İzmir'in Bayındır ilçesinde geçtiğimiz hafta çıkan ev yangınında hayatını kaybeden 3 kardeş, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 3 evladını birden kaybetmenin acısını yaşayan anne ve baba, cenazede güçlükle ayakta durabildi.
Olay, 24 Aralık günü saat 13.00 sıralarında Hacıbekir Mahallesi, Soğuksu Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Talat Menderes'e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin 1 saat süren çalışmanın ardından söndürüldü. Ancak 3 kardeş hayatını kaybetmişti. Yapılan incelemede çocukların Talha Menderes (3) ile ikiz kardeşleri Ramiz ve Yahya Menderes (1,5) oldukları belirlendi. Bayındır Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazeler, buradan da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Yapılan DNA testi sonuçların çıkmasının ardından 3 kardeşin cenazesi, aileye teslim edildi.

Yangında hayatını kaybeden 3 kardeş yürekleri yaktı! Yılın ilk gününde toprağa verildi

MEZARLARI, ACILI BABA KAZDI

Yangında hayatını kaybeden Talha, Ramiz ve Yahya Menderes'in cenazeleri bugün Bayındır ilçesinde bulunan Merkez Hacı Sinan Camii'ne getirildi. Cenazeye ailenin yanı sıra Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk de katıldı. Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenazeler, Kızılcaağaç Ahmetler Mezarlığı'nda götürüldü.  Babaları tarafından dün kazıldığı belirtilen mezarlarda toprağa verildi.

İKİZ KARDEŞLER AYNI MEZARLIĞA DEFNEDİLDİ

Yangında hayatını kaybeden 1,5 yaşındaki Remzi ve Yahya adlı ikiz kardeşlerin aynı mezara, ağabeyleri Talha'nın ise yanındaki mezarlığa defnedildiği öğrenildi. Yeni yılın ilk gününde 3 yavrusunu toprağa vermenin acısını yaşayan Nuriye ve Ferhat Menderes çifti, cenazede güçlükle ayakta durabildi. Yangında hayatını kaybeden kardeşlerden Talha'nın 27 Aralık'ta doğum günü olduğu belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...