Tgrt Haber
07 Ağustos 2021 10:58

İzmir'de yük treni raydan çıktı: İZBAN seferleri aksadı

İzmir’de 4 vagonlu bir yük treni turan istasyonu yakınlarında raydan çıktı. Hatta meydana gelen kazadan dolayı Halkapınar-Çiğli arasında İZBAN seferleri yapılamıyor.

İzmir'de yük treni raydan çıktı: İZBAN seferleri aksadı
izmir,tren kazası,izban

İzmir’den Manisa istikametine giden 4 vagonlu bir yük treni Turan istasyonu yakınlarında raydan çıktı. Ekipler treni raya almak için çalışmalara başladı.

İZBAN’dan tren kazasıyla ilgili bir açıklama yapıldı. Turan istasyonunda hat üzerinde yaşanan sorun nedeniyle tren geçişlerinin yapılamadığı belirtilen açıklamada "Aliağa yönünden gelen trenlerimiz Çiğli, Torbalı yönünden gelen trenlerimiz Halkapınar İstasyonu'nu son istasyon olarak kullanıyor. Halkapınar-Çiğli arasında ise otobüslerle takviye yapılıyor." İfadelerine yer verildi.

İzmir'de yük treni raydan çıktı: İZBAN seferleri aksadı

Kaza nedeniyle Halkapınar-Çiğli arasında İZBAN seferleri gerçekleştirilemiyor. İZBAN'dan yapılan açıklamada, hat üzerinde yaşanan sorun nedeniyle Turan istasyonundan tren geçişinin sağlanamadığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Aliağa yönünden gelen trenlerimiz Çiğli, Torbalı yönünden gelen trenlerimiz Halkapınar İstasyonu'nu son istasyon olarak kullanıyor. Halkapınar-Çiğli arasında ise otobüslerle takviye yapılıyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...