Tgrt Haber
13 Temmuz 2017 15:40

İzmit’te günde 450 kilometre yol süpürülüyor

İzmit’te günde ortalama 450 kilometre yol süpürüldüğü açıklandı.

İzmit’te günde 450 kilometre yol süpürülüyor
450 kilometre yok,süpürülen yol,izmit temizlik

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, şehrin dört bir yanındaki cadde ve sokakların süpürme çalışmaları devam ediyor. Yetkililer, başta ana caddeler olmak üzere Yürüyüş Yolu dahil şehrin bir çok noktasının her gün düzenli şekilde 6 adet süpürme aracıyla süpürüldüğünü belirterek, “Günde ortalama 450 kilometre yol en modern araçlarla süpürülmektedir. Araçlardan ayrı olarak süpürge ekiplerince de çalışma yapılmaktadır” dediler. 
Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, şehrin muhtelif yerlerinde eskiyen çöp kovalarının yenileriyle değiştirildiğini de ifade ederek, “Zamanla yıpranan ve kullanılmaz hale gelen çöp kovalarını yenileriyle değiştiriyoruz. Vatandaşlardan, çöp kovalarını daha itinalı kullanmalarını rica ediyoruz” şeklinde konuştu.
Belediye ekiplerince İnönü Caddesi, Hürriyet ve Cumhuriyet Caddelerinde 20 adet yeni çöp kovası konuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...