Tgrt Haber

Kamyonette açık unuttu, servis bekleyen çocuğa çarptı!

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Mart 2024 09:42 - Güncelleme : 04 Mart 2024 10:09
Esenyurt

Eseryurt'ta servisini bekleyen küçük çocuk kamyonetin kasasını açık unutan şoför yüzünden kaza geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt Şehitler Mahallesi'nde kaldırımda servisini bekleyen 10 yaşındaki kız çocuğu Elif Bolat, kasasını açık unutan kamyonet şoförü yüzünden kaza geçerek yola savruldu. Küçük çocuk yaralanırken ailesi şikayetçi olmadı.

Görüntülerde kaldırımda bekleyen Bolat’a arka kapağı açık şekilde ilerleyen kamyonetin kasa kapağının çarptığı ve çocuğun yere düştüğü anlar yer aldı.
Yaşanan kazayla ilgili olarak çocuğun abisi Berkay Bolat, “Kardeşim servise binecekti kaldırımdaydı. Kamyonetin kapağı açılmış bir şekilde. Kardeşime çarptı kaldırımda. Hiçbir şey anlamadık. Bu gibi olaylar da çok oluyor zaten. Bunun sorumluluğunu almak gerekiyor. Şikayetçi olmadık. Çarpan kişi gelip özür diledi. Kardeşimin durumu çok şükür iyi. Bizim başımıza geldi. Herkes tedbirli olsun. Kamyoneti olanlar, arabaları olanlar dikkatli olsun. Dışarıdaki çocuklarda dikkatli olsun. Bizim başımıza geldi. Başkasının başına gelmesin” dedi.

Kamyonette açık unuttu servis ekleyen çocuğa çarptı! - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...