Tgrt Haber
12 Ekim 2014 12:44

Kayınbiraderi itiraf etti! Kayıp kişinin cesedi ormanda bulundu

Aliağa'da 6 gündür haber alınamayan kişinin cesedi, kayınbiraderinin öldürdüğünü itiraf etmesi üzerine yapılan aramada ormanlık alanda bulundu.

Kayınbiraderi itiraf etti! Kayıp kişinin cesedi ormanda bulundu
izmir, izmir cinayet, Hakan Savğa, Polisiye vakalar haberleri, Polisiye vakalar

Alınan bilgiye göre, Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki nakliye  firmasında çalışan Hakan Savğa (23), 6 gün önce gece yarısı kayınbiraderime  gidiyorum diyerek evden ayrıldı. Savğa'dan bir daha haber alamayan aile, polise  bilgi verdi. Arama çalışmaları devam ederken, güvenlik güçlerine gelen ihbarın  ardından Savğa'nın kayın biraderi O.Ö, tartışma sonucu Hakan'ı öldürdüğünü itiraf etti. O.Ö'nün ifadesi doğrultusunda, Bozköy'de ormanlık alanda yapılan aramada  bir çocuk babası Hakan Savğa'nın av tüfeğiyle vurulmuş cesedi bulundu. Savğa'nın cesedi Aliağa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına  alınan O.Ö'nün ilk ifadesinde, tartıştıklarını ve öfkeyle olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Bu arada O.Ö'nün kardeşi Hicran Savğa ile Hakan Savğa'nın kaybolduğu  gün emniyete birlikte gittiği belirtildi.
100 BİN TL ÖDÜL KONMUŞTU
Hakan Savğa, 6 Ekim'de eşi Hicran Savğa'ya ''Ağabeyin beni çağırıyor''  diyerek evden ayrılmış ve bir daha haber alamayan yakınları polise kayıp  ihbarında bulunmuştu. Baba Abdulkerim Savğa, oğlunu bulan veya gören kişiye 100  bin lira ödül vereceğini açıklamıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...