Tgrt Haber
22 Eylül 2021 09:02

Son dakika! Kaynak Holding'in güvenlik şirketine operasyon: 15 gözaltı

Son dakika haberi: FETÖ'ye yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyonda, Kaynak Holding'in güvenlik şirketinde çalıştığı belirlenen 15 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Son dakika! Kaynak Holding'in güvenlik şirketine operasyon: 15 gözaltı
kaynak holdin,fetö

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) finans merkezi olması sebebiyle kayyum atanan Kaynak Holding'in eski yöneticileri tarafından kurulduğu belirlenen bir güvenlik şirketine operasyon düzenlendi. İstanbul merkezli 3 ilde yapılan operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 16 şüpheliden 15'i yakalandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, FETÖ'nün finans merkezi olduğu gerekçesiyle kayyum atanan Kaynak Holding'in eski yöneticileri tarafından kurulduğu belirlenen bir güvenlik firmasında yöneticilik yapan ve çalışan 16 kişinin, örgütün sözde sorumlularıyla irtibatlı oldukları tespit edildi.

ÖRGÜTSEL DOKÜMAN VE DİJİTAL MALZEMELER BULUNDU

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında İstanbul, Gaziantep ve Bursa'da düzenlediği eş zamanlı operasyonda haklarında gözaltı kararı bulunan 16 şüpheliden 15'ini yakaladı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, firari 1 kişinin yakalanmasına çalışılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...