Tgrt Haber
10 Mart 2017 11:13

Kepengin altına tabure sıkıştırarak hırsızlık yaptılar

Esenler'de bir telefon bayisine gelen kapüşonlu ve eldivenli 4 hırsız kanırtarak açtıkları kepenkleri tabureyle sıkıştırdı. Tabure yardımıyla yapılan hırsızlık saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Kepengin altına tabure sıkıştırarak hırsızlık yaptılar
kepenk,hırsızlık,

Olay, Esenler Fatih Caddesindeki bir telefon bayisinde geçtiğimiz ay meydana geldi. Edinilen bilgiye gece saat 02.00 sıralarında dükkanın bulunduğu caddeye gelen 4 kişi kanırtarak kepengi açmaya çalıştı. Kanırtarak açtıkları kepengin sabit durması için tabure sıkıştıran hırsızlar oluşturdukları boşluktan sürünerek telefon bayiine girdi. Kapüşonlu ve eldivenli hırsızlardan bir tanesi kapıda gözcülük yaparken diğer üç hırsız ise para kasasını çalmaya çalıştı. Kasanın boş olduğunu gören hırsızlar ardından telefon bayisinin arka bölümünde yer alan çelik kasaya yöneldi. Telefonların ve paraların olduğu çelik kasayı açamayan hırsızlar bu kez dükkanın içinde bulunan bozuk telefonlara yöneldi. Telefonları çalan hırsızlar bayiiden çıkarak hızla olay yerinden uzaklaştı.
Kepengin altında unuttukları tabureyi tekmeleyerek çıkardılar

Öte yandan, kaçtıktan kısa bir süre sonra hırsızlar telefon bayisinin kepenklerinin altına yerleştirdikleri tabureyi kaldırmayı unuttuklarını fark etti. Koşarak bayisine geri dönen bir hırsız tabureyi tekmeleyerek kepengin altından çıkardı. Ardından yine koşarak olay yerinden uzaklaştı. Sabah durumu fark eden dükkan çalışanları polis ekiplerine haber verdi. Olayla ilgili incelme başlatan polis ekipleri hırsızların aynı gece 4 farklı dükkana daha girerek hırsızlık yaptığını tespit etti.
Tabureli hırsızlık anı güvenlik kameralarında

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 4 kişilik hırsızlık çetesi önce telefon bayisinin önüne geliyor. Etrafı kolaçan eden hırsızlar kepenkleri kanırtarak açıyor. Kepengin sabit kalmasını sağlamaya çalışan hırsızlar dükkanın yan tarafından buldukları bir tabureyi alarak kepengin altına sıkıştırıyor. Ardından hırsızlar sürünerek telefon bayiisine giriyor. Önce yasaya yönelen hırsızlar bir süre sonra bozuk telefonlara yöneliyor. Telefonları çalan hırsızlar yine sürünerek bayiiden çıkıyor. Hada sonra hırsızlardan bir tanesi koşarak geri geliyor. Hırsız kepengin altında unuttukları tabureyi tekmeleyerek kaldırıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...