Tgrt Haber

Kilis'e iki roket mermisi düştü

22 Nisan 2016 15:10
Kilis'e iki roket mermisi düştü
kilis, roket,

Kilis'e iki roket mermisi düştü. İkinci Roketin Suriyeli çocukların eğitim gördüğü binanın 20 metre uzağına düşmesi nedeniyle büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

Suriye'den ateşlenen roket mermisi, Kilis'te ekin tarlasına düştü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Alınan bilgiye göre, iç savaşın devam ettiği Suriye'den atılan roket mermisi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki ekin tarlasına düştü. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, 112 acil servis ve AFAD ekipleri sevk edildi Polis ekipleri, ölen ya da yaralananın olmadığı olay sonrası çevrede güvenlik önlemi aldı. Patlama nedeniyle bir araçta hafif hasar oluştuğu öğrenildi. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Balkesen, roketin düştüğü bölgede incelemelerde bulundu.

İKİNCİ ROKET DÜŞTÜ!

 Suriye tarafından ateşlenen ikinci roket Kilis'in Şıh Mansur kavşağının 200 metre yakınındaki üzüm bağlarına isabet etti. Roketin, bölgede Suriyeli öğrencilere eğitim veren Şeyh Mansur Geçici Eğitim Merkezi'nin 20 metre uzağına düşmesinin faciayı önlediği öğrenildi. Olay anında binada yaklaşık 150 öğrencinin olduğu öğrenilirken, olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda arama, kurtarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...